Добре изнесената презентация може да Ви отвори много възможности и да направи добро впечатление !

 

Как да презентирате TianDe ?


Когато презентирате TianDe трябва да следвате следните стъпки:

1 стъпка: Представете се с няколко изречения в рамките на 2-3 минути (не отегчавайте хората с много информация). Кажете им защо сте избрали да станете част от тази компания. Например: изпробвали сте някой от продуктите, харесали сте бизнес възможността и т.н.

2 стъпка: Разкажете за компанията. Добре е още в началото да произнесете името на компанията - ТианДе. След това добавяте, че името в превод означава „Небесно съвършенство”. Компанията е Руска, базирана в град Барнау, Северна Русия. През 2006г. година, 5 много успешни бизнесмена обединяват капиталите си и основават компанията с идеята да подарят маркетинга и на хората, т.е. да осигурят такава възможност, която да е удобна и полезна на хората.

3 стъпка: Поговорете за продукцията. - 90% от продуктите се произвеждат в държавни китайски предприятия, където качествения контрол е на много високо ниво. Всички продукти са с печат на световния стандарт за качество GMP и европейския стандарт ISO 9001. Обяснете, че GMP стандартът изисква 20 000 теста на всяка билка, която съставлява продуктите на TianDe. Голяма част от продуктите са направени по Китайски рецепти от преди 5000 години.

4 стъпка: С едно изречение обяснете защо TianDe е нужна на хората – защото има над 500 продукта, от които всеки би могъл да си избере. Това са продукти, които използваме всеки ден – паста за зъби, шампоан и т.н. Добре е думите да бъдат подкрепени с демонстрация с продуктите от серията Мастър Клас – пилинг, соли и крем. Това е визитната картичка на компанията. Демонстрацията с тези продукти дава възможност на хората да видят мигновенят ефект в потвърждение на вашите думи. Затова е добре да си закупите тези три продукта, които ще ви стигнат поне за 30 демонстрации.

 • Пилингът разгражда мъртвите клетки в кожата. За разлика от всички други пилинги, които се ползват за тази цел, той не съдържа абразивни частици, които нараняват кожата. Освен от роговия слой пилингът на TianDe премахва мъртвите клетки в дълбочина.
 • Солите подхранват кожата с витамини, минерали, масло от жожоба, хилоринова киселина (1 молекула от нея задържа до 1000 молекули вода), както и детоксикират и премахват шлаките и влияят благотворно чрез ефекта на ароматерапията. При проблеми с артрит се разтриват костичките, където е проблемът. При намазване на части от тялото, където има повечко мазнини, може с увиване с фолио да се стои около половин час, което действа много стопяващо.
 • Кремът овлажнява кожата и има избелващ ефект.

5 стъпка: Докато провеждате демонстрацията можете да споделите няколко свидетелства от вашият живот, или от този на други хора, свързани с положителното въздействие на продуктите върху здравословни проблеми или невероятни козметични ефекти. Около 5-10 минути след подобна демонстрация, в много случаи ако човека срещу вас е имал главоболие преди това, то изчезва.

6 стъпка: Обяснявате на хората финансовата част, т.е. подробности как се печели от TianDe:

Ето няколко нейни много сериозни предимства пред подобните на нея МЛМ компании:

 • Много бързо се разраства. Само за 5 години компанията на е 5 място в света на МЛМ.
 • Продуктите на TianDe са естествени продукти, самата козметиката е лечебна. Всички сертификати за качество на световно ниво (GMP & ISO 9001) са налице. Ефекта от използването на продуктите им се вижда почти мигновено.
 • Цените са по-ниски от същият вид продукти предлагани от другите подобни компании, както и от подобните продукти в аптеките. Не много по-евтини, но все пак по-евтини.
 • Когато човек се запише и стане консултант в системата, няма минимална цена на поръчка – може да се поръчва и нещо за 2 лв, за разлика от другите компании.
 • Консултантите поръчват с 35% отстъпка, с възможност за още по-голяма, за семейства.
 • Включването е напълно безплатно и няма никакви финансови изисквания към консултантите, т.е. няма никаква първоначална инвестиция. Ако определен консултант иска да се развива и да се възползва от възможностите за сериозна печалба, има много опции, които отново са с минимални изисквания. Няма времеви срокове, няма минимални прагове, няма изисквания за определени точки на месец, година или изобщо. Можете да станете консултант единствено с цел лично да си пазарувате за себе си с 35% отстъпка, а може и да решите да се развивате и да направите мрежа от хора под себе си и да печелите доста приличен европейски (не български) месечен доход от това.
 • Най-важното е, че компанията сега навлиза в България (за пръв път на 12 март 2012 г). и сега е моментът за включване, докато можете да бъдете в началото на матрицата и да изградите стабилна мрежа под себе си. Над 2000 нови човека се регистрират всеки ден, в световен мащаб. Мрежата се развива много добре и в България и вече има отворили офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, така че – сега е идеалното време да се позиционирате добре.
 • Включването не се заплаща (Никой никога няма да ви иска и една стотинка инвестиция освен това, което сам ще решите да инвестирате, за да развивате бизнеса си, или да си пазарувате за себе си). Регистрацията става за около 1 минута, единственото, което е нужно са: трите имена, дата на раждане (ден, месец и година), адрес по лична карта (с града и областта, ако са различни) и мобилен телефон за контакт. Добре е бързо да се включите и запишите възможно повече хора, за които се сетите, в структурата под вас (т.е, веднага щом се включите, започнете да говорите с тях максимално скоро и да ги включвате под себе си, като ги насърчавате и те да включат хора под тях).

Печели се от:

 • Процент от стокооборота на хората под вас, при достигане на определени нива (стокооборота е общата сума на всички закупени продукти от всички хора под вас). Тоест, тези хора, които включвате под себе си трябва да ги насърчавате и да купуват продукти за себе си, понеже това в крайна сметка е лечебна козметика и освен за бизнес, е добра и за здравето и не е много скъпа. При достигане на определена сума стокооборот, се раздават парични бонуси. Има и други по-големи бонуси в размер между 1000 и 30 000 евро месечно щом се достигне определен статут.
 • Като директно продавате на клиенти, които не искат да стават консултанти, а просто да си купуват от вас. Тогава Вие печелите с 54% надценка за всеки продукт, който продадете на краен клиент. Отстъпката с която вземате продуктите от каталога, като консултант, е 35%. Но, от друга страна, тъй като няма никакви начални финансови изисквания към консултантите, нито минимална сума за поръчка, добре е да насърчавате всичките си клиенти да станат консултанти под вас, така и те ще купуват с 35% по-евтино, и ще са мотивирани да правят хора под себе си, а така и вие ще печелите.
 • Когато хората под вас, от вашата първа линия, достигнат определен статут, за всеки такъв човек получавате допълнителна премия (освен бонусите за стокооборот и отстъпките).
 • България всъщност се явява първата държава в Европа, в която фирмата TianDe стъпва на пазара. Тепърва предстои масово разрастване навсякъде, така че ако имате и чуждестранни познати, които да се запишат под вас още от сега, въпреки че няма структура и продукти в страната им, когато това стане ще са много доволни, а Вие – още повече.

7 стъпка: Подчертайте необходимостта от бързи действия и им обясните, че колкото по-рано се запишат, толкова по-добре за тях.

 


Прочетена 7681 пъти
Още в тази категория: Станете консултант на TianDe »
Вие сте тук:Home Маркетинг Презентация на TianDe