До ден днешен все още има неразкрити тайни от китайската медицина, благодарение на които древните китайски лечители изцеляват болести и връщат младостта и красотата. Съвременната наука успява само да потвърди и докаже методите, които в Китай се използват вече 5 000 години.

В днешния бурно развиващ се Китай и мъжете и жените отново се стремят да бъдат първи в областта на модата и красотата. В производството на козметични продукти китайците умело съчетават традиционната медицина със съвременните технологии.

Козметичния пазар в Китай е един от най-бързоразвиващите се в света. Ето защо китайските партньорите на TianDe са признати от международната бизнес общност. Компанията работи само с държавни предприятия в Китай, където се произвежда 90% от от продукцията, притежаваща международни сертификати за качество (ISO 2001 и GMP). Останалите 10% от производството се осъществява в Русия.

Преди да стъпи на европейския пазар около 600 представителства на компанията се откриват в четири държави – Русия, Украйна, Беларус и Казахстан.

Био-активните добавки в козметиката имат терапевтично действие, а съдържанието на активни компоненти достига 15-20%, т.е. на нивото на професионалните козметични средства. Билките, от които се извличат екстрактите се берат само от екологично чисти райони на Китай и Тибет, от специално обучени хора и в съответствие с древните китайски традиции. Дори водата за козметичните продукти се добива от целебни източници и морските дълбини.

Компанията си сътрудничи с много научни лаборатории, козметолози експерти от Китай и Русия, центрове за контрол на качеството и признати авторитети в областта на лечебната козметика. Козметиката на TianDe се изнася в САЩ, Франция, Германия, Япония, Сингапур, както и в други страни от Югоизточна Азия.

TianDeУспехът на компанията е гарантиран от качеството на продуктите, в които се съчетава уникалното действие на екстракти от: женшен, овча плацента, морски водорасли, перлен прах, тибетски билки, екстракти от змийска кожа и мазнина и много други.

TianDe - в превод от китайски означава небесното съвършенство. "Тien" e небе: символ на чистота и величие, и откъсване от светското. "De" е китайската "висока добродетел." “De” е много тънка първична естествена субстанция, която е включена във всичкo съществуващо във Вселената, включително и в човешкото тяло. „De” определя раждането, развитието и човешката смърт. Целият процес на човешкия живот е под влияние на „De”. "De" дълбоко прониква в духовната сфера на човешкия живот и затова има голямо значение за неговия вътрешен свят. От древни времена, всред духовно напредналите хора на Китай обучението за „De” е получило значително внимание.

Вие сте тук:Home Продукти