Био-активна добавка Пяолян, 30 капсули

Оценете
(6 гласа)

bad-piaolian

БАД “Пяолян” се грижи за красотата на кожата, ноктите и косата.

Древен китай има специално място в историята на козметологията, защото в тази страна красотата на жената не просто се е ценяла, а е била издигната в култ. „Пяолян” в превод от китайски означава красив. Според каноните на китайската медицина красотата и здравето са вплетени заедно. Красотата е следствие от здравето на тялото.

Биологично активната добавка „Пяолян” е оптимално балансиран комплекс, който се състои от натурално ефективни съставки, спомагащи за укрепване на косата, подобряване на състоянието на кожата, забавяне на процеса на стареене (има антиоксидантно действие), подобрява състоянието на ноктите, засилва и укрепва защитните сили на организма.

Поради натуралните компоненти биологично активната хранителна добавка „Пяолян”:

  • Поддържа и съхранява естествената красота;
  • Запазва младостта;
  • Защитава от вредното въздействие на околната среда;
  • Повишава жизнената енергия;
  • Предоставя необходими хранителни вещества на косата, кожата и ноктите;
  • Спомага укрепването на косата, намалявайки загубата на коса и правейки я силна и блестяща;
  • Намалява чупливостта на ноктите, подобрявайки състоянието на нокътната плоча;
  • Увеличава подхранването на клетките в тялото с кислород;
  • Укрепва имунната система, подобрява антиоксидантната защита и защитата срещу стареене;Приложение:
За възрастни - 1 капсула веднъж дневно по време на хранене. Продължителността на лечението е 3-4 седмици. Може да се приема заедно с добавките „Фу-син” и „Шоусин”.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите. Бременност и кърмене.

Състав: Екстракт от зелен чай, таурин, витаминен премикс (витамин С, никотинамид, витамин Е, витамин В5, витамин B12, витамин В6, витамин В1, витамин В2, витамин А, фолиева киселина, биотин, витамин D3), Китайски кордицепс , цинковият аспартат, selekor-C. Вспомагателни съставки: МКЦ (микрокристална целулоза).

Обект на източната медицина е човека, а не само заболяването. Източните лекари казват: „Болестта е индикация за съществуващия дисбаланс в човешкия организъм”.

Основните постулати на източната медицина са:

-          Използване на лечебната сила на природата;

-          Човешкото тяло има свойствата да се самолекува, затова този процес трябва да се улесни и засили с помощта на естествени, нетоксични терапии;

-          Симптомите на болестта са следствие от опитите на тялото да се самолекува, затова не се отстраняват симптомите а първопричината;

-          Профилактиката е по-добра от лечението.

 

Комплексите „Пяолян”, „Фу-син” и „Шоусин”, съдържат естествени биологично активни вещества и витамини, насочени към уравновесяване на дисбаланса, който се появява в организма при стрес, живот в екологично замърсена среда, неправилно хранене и т.н. Нека не се стига до лечение на болест, а да предотвратим появата им!

 

Код : 113007

 

Прочетена 4643 пъти
Вие сте тук:Home Продукти БАД Био-активна добавка Пяолян, 30 капсули