Био-активна добавка Шоусин, 30 капсули

Оценете
(7 гласа)

bad-shousin

БАД “Шоусин” предотвратява стареенето.

Продукта носи името на бога на дълголетието Шоу Син, който е много почитан в Китай. В негова чест била кръстена звезда. В древността вярвали, че когато тази звезда се появи на небето, в царството ще бъде благословено с мир и спокойствие. Изображенията и статуетките на Шоу Син заемат почтено място в китайските домове и се явяват един от най-разпространените символи на Фън Шуй.

Биологично активната добавка „Шоусин” съдържа хармонично подбрани натурални вещества и витамини, противопоставящи се на стареенето и удължаващи младостта. Влизащия в състава им Кордицепс с „животворна енергия” е незаменим помощник на организма в борбата срещу стареенето и запазване на здравето.

 

Приложение:
За възрастни - 1 капсула веднъж дневно по време на хранене. Продължителността на лечението е 3-4 седмици. Терапията може да се повтори след 1-2 месеца. Може да се приема заедно с добавките „Фу-син” и „Пяолян”.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите. Бременност и кърмене.

Състав: Витамин премикс (витамин С, никотинамид, витамин Е, витамин В5, витамин B12, витамин В6, витамин В1, витамин В2, витамин А, фолиева киселина, биотин, витамин D3), екстракт от боровинка плодове, кордицепс, коензим Q10, кверцетин, ресвератрол.

Обект на източната медицина е човека, а не само заболяването. Източните лекари казват: „Болестта е индикация за съществуващия дисбаланс в човешкия организъм”.

Основните постулати на източната медицина са:

-          Използване на лечебната сила на природата;

-          Човешкото тяло има свойствата да се самолекува, затова този процес трябва да се улесни и засили с помощта на естествени, нетоксични терапии;

-          Симптомите на болестта са следствие от опитите на тялото да се самолекува, затова не се отстраняват симптомите а първопричината;

-          Профилактиката е по-добра от лечението.

 

Комплексите „Пяолян”, „Фу-син” и „Шоусин”, съдържат естествени биологично активни вещества и витамини, насочени към уравновесяване на дисбаланса, който се появява в организма при стрес, живот в екологично замърсена среда, неправилно хранене и т.н. Нека не се стига до лечение на болест, а да предотвратим появата им!

 

Код : 113009

 

Прочетена 5511 пъти
50.80лв.
Количество:
Вие сте тук:Home Продукти БАД Био-активна добавка Шоусин, 30 капсули