Био-активна добавка Фу-син, 30 капсули

Оценете
(3 гласа)

bad-fusinБАД “Фу-син” е доставчик на енергия.

Фу –син е името на бога на щастието в китайската митология. Това божество дарява човека с енергия за живот и работа.

Ние се уморяваме и губим ритъм! Всичко това води до нервно напрежение и бърза умора, болести, изпуснати възможности, изоставане в областта на образованието, кариерата…За да поддържаме тонуса на организма , за да се защитим от стреса и укрепим имунната си система се нуждаем от биостимулатори – тонизиращи средства, адаптогени.

БАД „Фу-син” има в състава си уникални естествени компоненти, създадени да насищат максимално с жизнена енергия, добро благосъстояни, защита от стрес и негативно влияние на околната среда. Внимателно балансирания състав съдържа мощни натурални адаптогени (екстракт от жен-шен, кордицепс, янтарна киселина), екстракт от зелен чай и комплекс от витамини, активиращи обмяната на веществата, стимулиращи жизнените сили, подобряват умствените и физически способности, подобряват благосъстоянието във всяка възраст.

 

Приложение:
За възрастни - 1 капсула веднъж дневно сутрин по време на хранене. Продължителността на лечението е 3-4 седмици. Терапията може да се повтори след 1-2 месеца. Може да се приема заедно с добавките „Шоусин” и „Пяолян”.

Противопоказания: Свръхчувствителност към компонентите на продукта, раздразнителност, безсъние, високо кръвно налягане, сърдечни аритмии, бременност и кърмене.

Състав: Екстракт от зелен чай, янтарна киселина, витаминен премикс (витамин С, никотинамид, витамин Е, витамин В5, витамин B12, витамин В6, витамин В1, витамин В2, витамин А, фолиева киселина, биотин, витамин D3), китайски Кордицепс, екстракт от женшен , MCC.

Обект на източната медицина е човека, а не само болестта. Източните лекари казват: „Болестта е индикация за съществуващия дисбаланс в човешкия организъм”.

Основните постулати на източната медицина са:

-          Използване на лечебната сила на природата;

-          Човешкото тяло има свойствата да се самолекува, затова този процес трябва да се улесни и засили с помощта на естествени, нетоксични терапии;

-          Симптомите на болестта са следствие от опитите на тялото да се самолекува, затова не се отстраняват симптомите а първопричината;

-          Профилактиката е по-добра от лечението.

 

Комплексите „Пяолян”, „Фу-син” и „Шоусин”, съдържат естествени биологично активни вещества и витамини, насочени към уравновесяване на дисбаланса, който се появява в организма при стрес, живот в екологично замърсена среда, неправилно хранене и т.н. Нека не се стига до лечение на болест, а да предотвратим появата им!

 

Код : 113008

Прочетена 3888 пъти
Вие сте тук:Home Продукти БАД Био-активна добавка Фу-син, 30 капсули