Маски-мулажи за бюст Морски водорасли,1 бр.

Оценете
(3 гласа)

Описание:maska-mulaji-za-bust

Възстановява форма на млечните жлези, предотвратява появата на стрии. Маска - мулаж за бюст "Морски водорасли" има следните свойства: помага за възстановяването на формата на млечните жлези, усилва регенерацията на клетките, придава еластичност, предпазва от стрии, има мощен ливтинг ефект, а също така подмладява кожата и и помага за производството на собствен колаген.

Състав:

Water, Methylnicotinate, Sea Algae Extract, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Salicylic Acid, Albumin, Sodium lactate, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Fragrance.

Приложение:

Извадете маската от опаковката и я разпределете равномерно върху областта на гръдния кош, оставете за 10 - 15 минути. За да се постигне идеален резултат и да се поддържа красива и еластична кожата на гърдите се препоръчва маската да се прави 2 пъти седмично в продължение на един месец. Процедурата може да се повтаря през цялата година.

Код : 50242

 

Прочетена 2269 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Грижа за гърдите и корема Маски мулажи Spa Technology Маски-мулажи за бюст Морски водорасли,1 бр.