Моделираща маска за еластичност на бюста, 35 g

Оценете
(3 гласа)

 Описание:

modelirashta-mazka-za-elastichnost-na-busta

Интензивно възстановява формата на гърдите, придава еластичност на кожата на бюста. Съдържащия се в маската екстракт от тайландско цвете стимулира клетъчния растеж в тъканта на млечните жлези, осигурявайки увеличение на обема им. Това средство оказва и има моментален стягащ ефект върху кожата на гърдите и шията. Тонизира, укрепва, възстановява микроциркулацията, подобрява еластичността на кожата, осигурява регенеративен и овлажняващ ефект. Също така подобрява и коригира формата на гърдите, възстановява еластичността на кожата, оказва депигментиращ ефект, изравнява тена и изглажда повърхността на кожата на деколтето.

Състав:

Water, Methylnicotinate, Thai Flower Extract, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Salicylic Acid, Albumin, Sodium lactate, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Fragrance.

 

Приложение:

Извадете маската от опаковката и я разпределете равномерно по гърдите, покрийте с полиетилиен за 10 - 15 минути. Препоръчва се да се прилага 2 пъти седмично за един месец. За да усилите ефекта използвайте в комбинация със Bust Beauty Cream .

Код : 32501

 

Прочетена 2573 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Грижа за гърдите и корема Серия Model Up Моделираща маска за еластичност на бюста, 35 g