Подхранващ серум за растеж на мигли, 5ml

Оценете
(6 гласа)

podhranvasht-serum-za-rastej-na-migliOписание:

Един иновативен продукт на компания "TianDe", разработен въз основа на последните научни постижения. Специално селектираният естествен състав, осигурява интензивно подхранване и укрепване на корените на миглите, удължава жизнения им цикъл и насърчава активния им растеж. Използването на подхранващия серум, увеличава дължината и обема на миглите, правейки ги по-дълги и по-плътни, само за 3-4 седмици. Резултатът е сравним с ефекта на фалшиви мигли. Може да се използва и за вежди.

Състав на серума: скалан, (скуалан), епидермален растежен фактор (EGF), полизахариди от водорасли (водорасли полизахариди), бизаболол (bisobolol).

 

Приложение: Нанесете серума с четка-апликатор по дължината на миглите - по горните и долните клепачи. За да усилите ефекта, използвайте 2 пъти дневно, сутрин и вечер в продължение на 15-20 минути преди използването на грим. Препоръчва се за слаби и крехки мигли, за подхранване след боядисване, срещу негативното въздействие на факторите на околната среда (UV-лъчи, солена вода и други). За да създадете по-бляскави мигли и вежди, за увеличаване на плътността им.

Внимание! Избягвайте контакт с лигавицата на окото, което води до усещане за парене в тази област! В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Използвайте само в основата на миглите / веждите!

Код : 80902

 

Прочетена 4582 пъти
42.40лв.
Количество:
Вие сте тук:Home Продукти Декоративна козметика Серия Pro Visage Подхранващ серум за растеж на мигли, 5ml