Антицелулитен комплекс, 150 ml

Оценете
(1 глас)

Описание:anticeluliten-kompleks

Двойно действие за стройна фигура: гел + антицелулитен масаж за корекция.
Двойнта атака отнема сантиметри и целулит! Масажьора е с удобна анатомична форма, така че с върха си "разбива" мазнините, оформяйки грациозни контури на тялото и засилва ефекта на анти-целулитения гел. Анти-целулитът гел стимулира метаболизма и елиминира токсините, намалява обема на тялото

, намалява отоците, отстранява ефекта на "портокаловата кора".


Препоръки
Фаза 1: Масажьорът за корекции Model Up подобрява кръвообращението и лимфния поток намалява количеството на мастните натрупвания, тонизира мускулите и изглажда кожата, избавяйки я от целулита.
Техника за масаж: Масажьорът трябва да се използва веднъж дневно на чиста и суха кожа, преди прилагането на анти-целулитения гел Model Up. Поддържайте масажьора под ъгъл от 450 до повърхността на кожата, движейки го в зиг-загообразни движения, без да го отделяте от кожата.

Противопоказания: остро възпаление, нарушена цялост на кожата, рани, бременност, не се прилага върху области с разширени вени, тромбофлебит, оголемени лимфни възли.
Фаза 2: Анти-целулитения гел Model Up стимулира клетъчния метаболизъм, помага да се намали обема на тялото и премахва целулита. Активните съставки на гела, стимулират кръвообращението, значително подобряват текстурата на кожата. Влизащите в състава му антицелулитни съставки на базата на морски водорасли оказват лимфодренажно действие, стимулира разграждането на токсините и излишната вода, което помага за намаляване на телесните мазнини и предпазва от появата на подутини върху кожата.
Резултатът е тънка фигура с гладка и млада кожа.

 

Приложение:

След като масажирате, нанасяте анти-целулитния гел Model Up в проблемните области, (бедрата, талията, корема). Минималната продължителност на курса е един месец. Курсът може да се повтори няколко пъти в годината.

Код : 32504

 

 

Прочетена 2271 пъти