Антицелулитен крем с екстракт от тахуа, 100 g

Оценете
(2 гласа)

Описание:anticeluliten-gel-s-tahua

Сдобийте се с мечтаното от Вас тяло и се радвайте на живота!
Този антицелулитен крем е иновативен инструмент, създаден на базата на уникалната китайска билка тахоа с която имате уникалната възможност да изваете тялото си гъвкаво, без изтощителни тренировки и диети. Ефективно средство за отстраняване на дори силно засегнатите от целулит зони. Допринася за интензивното премахване на мазнините и подобряване на обменните процеси в клетките.

Тайната на интензивния антицелулитен крем е в ефективния 40 - процентов екстрак от Tahoua - редко растение, което се среща само в няколко области на Китай. Тахоа се бори с една от основните причини за целулита - нарушената обмяна на веществата в кожните клетки. Уникалния растителен екстракт прониква в мастната подкожна тъкан и интензивно се насочва към деформираните клетки. С редовната употреба проблемните области намаляват с по няколко сантиметра, а тялото ви получи тънък и привлекателен силует. Кремът съдържа жизненоважните витамини А и Е, които ще укрепят съединителната тъкан и премахват грапавостта на кожата. Антицелулитния крем не предизвиква парене, така че е идеален за масажи. Работи добре дори при силна поява на целулит.

 

Приложение:

Нанесете антицелулитния крем с екстракт от тахоа и масажирайте върху проблемните зони.    

Код : 32505

 

Прочетена 2219 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Линия грижа за тялото Антицелулитна програма Model Up Антицелулитен крем с екстракт от тахуа, 100 g