Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 2бр.

Оценете
(5 гласа)

Oписание:detoksikacionen-pastir-master-herb-1

Детоксикационен пластир за крака - премахва умората, подобрява кръвообращението, повишава качеството на съня, извлича токсините, подобрява общия тонус на организма.

Великите китайски медици наричат стъпалата „второто сърце” на човека. Съгласно теорията на традиционната китайска медицина върху стъпалата са разположени повече от 60 активни точки, а също така и рефлексни зони, свързани с много от вътрешните органи. Върху стъпалата се намират и важните енергийни канали „цзинло” , в които се отлагат шлаки от човешкия организъм в продължение на дълъг период от време. Тези токсини възпрепятстват нормалния ход на кръвообращението и могат да предизвикат различни заболявания.

Една от съставките на пластира е бамбуков оцет, който има свойството да изсмуква блестотворните микроорганизми, бактерии и вируси. Бамбука има уникалното свойство да помага на организма да съхрани всички полезни вещества и витамини. Естракта от бамбук е мощен антиоксидант. Той подобрява кръвообращението, укрепва кръвоносните съдове и капилярите. Доказано е, че бамбуковият екстракт предотвратява появата и развитието на ракови клетки.

Анжелика – ефективно пречиства кръвта и подобрява микроциркулацията и. Екстрактът има мощно анти-гъбичено, антимикробно, антивирусно действие.

Известното маслиново масло се счита за еликсир на младостта и красотата. Богато е на витамин Е, антиоксиданти и други ценни вещества, то затвърждава и допълва ценните свойства на пластира. Екстракта от маслина предпазва от появата на сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.

Бадемовото масло забавя стареенето на клетките, намалява възпалението. Той подобрява регенерацията на клетките, нормализира водния баланс. Ценното етерично масло извежда излишните течности и токсини, стимулира лимфата и кръвообращението, има положителен ефект върху капилярите.

Редовната употреба на пластира регулира циркулацията на кръвта и лимфата. Чрез рефлексните зони на тялото, пластира изсмуква токсините от тялото. В резултат нарушения баланс на организма е възтановен.

Начин на употреба:

Вечер преди лягане разпечатайте опаковката с пластира. Вътре ще откриете два пластира, предназначени за двете стъпала на краката. Залепете пластирите от лепящата страна и върху почистената кожа на стъпалата. Минималното време за действие на пластира е 6-8 часа, оптималеното - 8-10 часа, при заболяване - 12-24 часа. Поставяне на пластира се препоръчва до 21:00 часа, преди биологично активните точки да се "отворят." Възможно е и прилагането му върху болно място. На сутринта отлепете пластира и изплакнете краката с вода.

Процеса на пречистване може да трае от 7 до 90 дни, в зависимост от общото състояние на организма. Препоръчителния курс е 14 дни.

Особености при прилагане:detoksikacionen-pastir-master-herb-2

1. Ако след прилагането пластирът е придобил цвета на чай и е влажен, това означава, че е напълно използван.

2. Цветът на пластира и степента на влажност зависят от особеностите и състоянието на човека.

3. Светлата повърхност на пластира след прилагане предполага, че тялото е почистено.

4. Не се препоръчва използването му от деца.

Активни съставки:
Бамбуков оцет - абсорбира и филтрира вредни вещества, има антимикробно, антивирусно, противогъбично действие.
Бамбуков екстракт - подобрява кръвообращението и циркулацията на кръвта, укрепва стените на кръвоносните съдове, предотвратява образуването на ракови клетки.
Ангелика - пречиства кръвта, стимулира кръвообращението, има антивирусен ефект.
Маслиново масло предпазва от сърдечно-съдови заболявания, понижава нивата на холестерола в кръвта.
Бадемовото масло помага за премахване на токсините и стимулира обновяването на клетките, възстановява водния баланс.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките.

Предпазни мерки: да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Състав: bamboo extract, angelica seed powder, angelica root powder, olive oil, almond oil, plant fibre, dextrin.

Код : 41314

 

Прочетена 5855 пъти
11.80лв.
Количество:
Вие сте тук:Home Продукти Линия грижа за тялото Детоксикационен пластир Master Herb Детоксикационен пластир за крака Master Herb, 2бр.