Фитопластир за тяло Янканг, 5 бр.

Оценете
(7 гласа)

Oписание:fitoplastir-jankang

Мощно оръжие за борба със ставни заболявания и тяхното предотвратяване. Пластирът за тяло "Yankang" има противовъзпалително действие, увеличава количеството движение в ставите и намалява болката. Самото наименование на пластира в превод от китайски означава „здрави стави”. Подпомага възтановяването на костната структура. Препоръчва се да се използва както за профилактика, така и за облекчаване на възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат.

Този пластир има по-добро действие през деня и може да се използва в комбинация с Фитопластир „Вутонг”, който действа най-добре вечер .

Състав: Ephedra Stems, Ginqer Root, Chinese Anqelica Root, Chinese Herd Sanchi, Cinnamon Oil, Camphor, Menthol, Rubber, Rosin, Lanolin, Petrolatum, Zinc Oxide.

Как се използва:

Изрежете кубче от пластира и го залепете върху сухи и почистени точки от тялото, където усещате болката. Действието на пластира е най-добро, когато действа от двете страни на болката. Може да се остави залепен върху кожата 8-12 часа. След 3-8 часа можете да повторите процедурата. Препоръчителният курс се избира индивидуално, приблизителната продължителност на курса е 20-25 дни.

Код : 30103

 

Прочетена 4814 пъти
Още в тази категория: Фитопластир за тяло Вутонг, 5 бр. »
11.30лв.
Количество:
Вие сте тук:Home Продукти Линия грижа за тялото Фотопластир за тяло Фитопластир за тяло Янканг, 5 бр.