Ежедневни дамски превръзки Енергия на билките, 20 бр.

Оценете
(8 гласа)

Описание:ejednevni-prevryzki-energiq-na-bilkite

Предназначени са за ежедневна употреба. Стимулират имунитета на женския организъм. Нормализират циркулацията на кръвта, функцията на тазовите органи и перинеума, унищожава патологичната микрофлора, спира сърбежа. Повишава тонуса на тазовите мускули след раждане

или постоперативен  период. Спомага за възстановяването на бактериалното и хормонално ниво на женското тяло.
Максимален лечебен и профилактичен ефект се постига заедно с едновременния прием на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия”и използването на превръзките всеки ден.

Показания:

Превръзките са разработени на базата на традиционните методи за опазване на здравето, които се използват в Китай, над 5000 години. Ексклузивната фитомембрана съдържа патентован концентрат от 48 билкови екстракти, приготвени по древни рецепти на династията Танг. Те са с висока степен на защита от микроорганизми и допълнително стимулират биоактивните точки.
Повърхността на превръзките са изработени от натурална вискоза, кето позволява на течността, да се абсорбира два пъти по-бързо.
Фитомембраната съдържа екстракти от тръстика, мента, ванилия и др. 100% естествени памучни влакна абсорбират течността.
Противопоказания: бременност.

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се при лечение на гинекологични заболявания, изразени прояви на възпалителни процеси, за предотвратяване на гинекологични заболявания, нормализиране на хормоналните нива, подобряване на качеството на живот. Ефективни са срещу млечница, гонорея, цистит.

Код : 61901

Прочетена 4165 пъти
18.00лв.
Количество:
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Ежедневни дамски превръзки Енергия на билките, 20 бр.