Дамски превръзки за критични нощи Енергия на билките, 8 бр.

Оценете
(4 гласа)

Описание:kritichni-nishti-energiq-na-bilkite

Предназначени са за нощно ползване по време на менструалния цикъл. Стимулират имунитета на женския организъм. Нормализират циркулацията на кръвта, функцията на тазовите органи и перинеума, унищожава патологичната микрофлора, спира сърбежа.

Повишава тонуса на тазовите мускули след раждане или постоперативен  период. Спомага за възстановяването на бактериалното и хормонално ниво на женското тяло.
Максимален лечебен и профилактичен ефект се постига заедно с едновременния прием на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия” и другите превръзки от серията „Енергия на билките”.

Показания:

Превръзките са разработени на базата на традиционните методи за опазване на здравето, които се използват в Китай, над 5000 години. Ексклузивната фитомембрана съдържа патентован концентрат от 48 билкови екстракти, приготвени по древни рецепти на династията Танг. Те са с висока степен на защита от микроорганизми и допълнително стимулират биоактивните точки.
Повърхността на превръзките са изработени от натурална вискоза, кето позволява на течността, да се абсорбира два пъти по-бързо.
Фитомембраната съдържа екстракти от тръстика, мента, ванилия и др. 100% естествени памучни влакна абсорбират течността.

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се при лечение на гинекологични заболявания, изразени прояви на възпалителни процеси, за предотвратяване на гинекологични заболявания, нормализиране на хормоналните нива, подобряване на качеството на живот. Ефективни са срещу млечница.

Код : 61903

Прочетена 1265 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Дамски превръзки за критични нощи Енергия на билките, 8 бр.