Ежедневни дамски превръзки с билки Нефритена свежест, 20 бр.

Оценете
(6 гласа)

 

ejednevni-prevryzki-s-bilki-nefritena-svejest

Описание:

 

 

 Превръзките "Нефритена свежест " са лечебно-профилактични дамски превръзки на основата на билки и етерични масла. Те включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масло от черен пипетр, екстракт от вагинална горчивка, лайка, японска акация(софора), билката дяволска уста, амурски бархат и др.).

Максимален лечебено-профилактичен ефект се постига в комбинация с използването на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия” и последователно използване на превръзките "Енергия на билките": както през критичните дни, така и ежедневно.

Показания:

Ежедневни превръзки "Нефритена свежест" предотвратяват гинекологични заболявания и засилват резултатите от лечението.

Патентованата фитокомпозиция FCM на превръзките е медицинска технология получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали.са създадени въз основа на безценните знания на китайската рефлексотерапия. Те нормализират киселинно-основният баланс, възпрепятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, облекчават болките, намаляват климактеричните прояви и подобряват качеството на интимния живот.

 

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление, нарушения на менструацията, цистит и уретрит .. Добре е да консолидирате резултатите от лечението.

Код : 61905

 

Прочетена 2249 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Ежедневни дамски превръзки с билки Нефритена свежест, 20 бр.