Дамски превръзки с билки за критични дни Нефритена свежест, 10 бр.

Оценете
(5 гласа)

Описание:prevryzki-za-kritichni-dni-nefritena-svejest

Превръзките "Нефритена свежест " са лечебно-профилактични дамски превръзки на основата на билки и етерични масла. Използват се през деня по време на менструалния цикъл.Те включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масло от черен пипетр, екстракт от вагинална горчивка,лайка, билката дяволска уста, японска акация(софора), амурски бархат и др.).

Максимален лечебено-профилактичен ефект се постига в комбинация с използването на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия” и последователно използване на превръзките "Енергия на билките", както през критичните дни, така и ежедневно.

Показания:

Ежедневни превръзки "Нефритена свежест" предотвратяват гинекологични заболявания и засилват резултатите от лечението.

Патентованата фитокомпозиция FCM на превръзките е медицинска технология получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали.са създадени въз основа на безценните знания на китайската рефлексотерапия. Те нормализират киселинно-основният баланс, възпрепятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, облекчават болките и подобряват качеството на интимния живот.

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление, нарушения на менструацията, цистит и уретрит .. Добре е да консолидирате резултатите от лечението.

Код : 61906

Прочетена 1493 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Дамски превръзки с билки за критични дни Нефритена свежест, 10 бр.