Дамски превръзки с билки за критични нощи Нефритена свежест, 10 бр.

Оценете
(3 гласа)

Описание:prevryzki-za-kritichni-noshti-nefritena-svejest

Дамските превръзки за критични дни "Нефритена свежест" се използват нощем по време на менструалния цикъл. Превръзките "Нефритена свежест ", включват фитокомпозиция от 19 билки. Предназначен е за ежедневна употреба по време на менструация.

Максимален лечебено-профилактичен ефект се постига в комбинация с използването на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия”и последователното използване на превръзките "Енергия на билките".

 

Показания:

Ежедневни превръзки "Нефритена свежест" предотвратяват гинекологични заболявания и засилват резултатите от лечението.

Патентованата фитокомпозиция FCM на превръзките е медицинска технология получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали.са създадени въз основа на безценните знания на китайската рефлексотерапия. Те нормализират киселинно-основният баланс, препятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, облекчават болките и подобряват качеството на интимния живот.

 

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания, по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление, нарушения на менструацията, цистит и уретрит . Добре е да се обединят резултатите от лечението.

Код : 61907

 

Прочетена 1459 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Дамски превръзки с билки за критични нощи Нефритена свежест, 10 бр.