Супертънки дамски превръзки с билки Нефритена свежест, 18 бр.

Оценете
(5 гласа)

Описание:super-tynki-prevryzki-s-bilkii-nefritena-svejest

Изработени са от естествен памук и са пропити с екстракти от билки и етерични масла от черен пипер и чаено дърво. Прекрасно попиват влагата и ви даряват с приятна свежест,като влият благотворно на гениталната лигавица. Превръзките позволяват да носите прилепнали дрехи без притеснение и ви даряват със свежест през целия ден.

Ако се използват за лечение, за да се постигане максимален лечебено-профилактичен ефект се използват в комбинация с „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия” и последователно използване на превръзките от серията „Нефритена свежест”.

Показания:                      

Превръзките са направени от естествен(100%) памук и притежават висока хигроскопичност, което не допуска симптоми на раздразнение, изгаряне и сърбеж. Имат лечебен ефект върху репродуктивната система.

Те нормализират киселинно-основният баланс, възпрепятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, намаляват климактеричните прояви и подобряват качеството на интимния живот.

 

Кога имате нужда от тях:

Влиаят благотворно върху целия организъм. За за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържаща терапия на дисбактериоза, възпаление, нарушения на менструацията, цистит и уретрит .. Добре е да консолидирате резултатите от лечението.

 

Код : 61905

 

Прочетена 1426 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Супертънки дамски превръзки с билки Нефритена свежест, 18 бр.