Ежедневни дамски превръзки с билки и ментол Нефритена свежест, 20 бр.

Оценете
(6 гласа)

Описание:ejednevni-prevryzki-s-bilki-i-mentol

Превръзките "Нефритена свежест " са лечебно-профилактични дамски превръзки на основата на билки и етерични масла. Те включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масло от черен пипетр, екстракт от вагинална горчивка,лайка, билката дяволска уста, японска акация(софора), амурски бархат и др.). Тези превръзки съдържат и ментол, който освен за лечение на дихателните пътища се използва и за лечение и на заболявания на нервната система. Ментола има укрепващо действие върху организма, подсилва имунната система и облекчава сърбежи. Затова дамските превръзки с ментол носят свежест и успокоение през целия ден.

Максимален лечебено-профилактичен ефект се постига в комбинация с използването на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия”.

Показания:

Ежедневни превръзки "Нефритена свежест" предотвратяват гинекологични заболявания и засилват резултатите от лечението.

Патентованата фитокомпозиция FCM на превръзките е медицинска технология получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали.са създадени въз основа на безценните знания на китайската рефлексотерапия. Те нормализират киселинно-основният баланс, възпрепятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, облекчават болките, намаляват климактеричните прояви и подобряват качеството на интимния живот.

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление, нарушения на менструацията, цистит и уретрит . Добре е да консолидирате резултатите от лечението.

Код : 61909

 

Прочетена 1902 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Ежедневни дамски превръзки с билки и ментол Нефритена свежест, 20 бр.