Ежедневни супер тънки хигиенични дамски превръзки с ментол Нефритена свежест, 18 бр.

Оценете
(4 гласа)

Описание:ejednevni-super-tynki-prevryzki-s-mentol

Супер тънките хигиенични превръзки с ментол "Нефритена свежест " са за ежедневна употреба. Изработени са от естествен памук и са напоени с еретични масла. Освен за лечение на дихателните пътища, ментолът се използва за лечение и на заболявания на нервната система. Ментола има укрепващо действие върху имунната система и облекчава сърбежи. Затова дамските превръзки с ментол носят свежест и успокоение през целия ден. Тези супер тънки превръзки позволяват да носите прилепнали дрехи без притеснение.

Ако се използват за лечение, за да се постигане максимален лечебено-профилактичен ефект се използват в комбинация с „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия” .

Показания:

Превръзките са направени от естествен(100%) памук и притежават висока хигроскопичност, което не допуска симптоми на раздразнение, изгаряне и сърбеж. Имат лечебен ефект върху репродуктивната система.

Те нормализират и възпрепятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, облекчават болките, намаляват климактеричните прояви и подобряват качеството на интимния живот.

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се за ежедневна интимна хигиена за предотвратяване на гинекологични заболявания и като поддържащо лечение на дисбактериоза, възпаление и уретрит .

Код : 61910

Цена: 9,90 лв.

 

Прочетена 1651 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Ежедневни супер тънки хигиенични дамски превръзки с ментол Нефритена свежест, 18 бр.