Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое Нефритена свежест, 20 бр.

Оценете
(6 гласа)

Описание:ejednevni-prevryzki-s-aloe

Превръзките "Нефритена свежест " са лечебно-профилактични дамски превръзки на основата на билки и етерични масла. Те включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масло от черен пипетр, екстракт от вагинална горчивка,лайка, амурски бархат, билката дяволска уста, японска акация(софора) и др.). Максимален лечебено-профилактичен ефект се постига в комбинация с използването на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия” и последователно използване на превръзките "Енергия на билките": както през критичните дни, така и ежедневно.

Показания:

Ежедневни превръзки "Нефритена свежест" предотвратяват гинекологични заболявания и засилват резултатите от лечението.

Както при жената, така и при мъжа, половата система (особено в по-късна възраст) създава много проблеми. Алое вера е естествен пробиотик и подпомага лечението на миоми и кисти на яйчниците. Съдържащите се в растението алое вера витамини и минерали, повлияват благоприятно заздравяването на кожата при охлузвания и действат болкоуспокояващо. Силното антибиотично и противогъбично действие на екстракта от алое вера предпазва от възпаления и подпомага възстановяването на увредените тъкани.

Патентованата фитокомпозиция FCM на превръзките е медицинска технология, получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали. FCM са създадени въз основа на безценните знания на китайската рефлексотерапия. Те нормализират киселинно-основният баланс, възпрепятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, облекчават болките, намаляват климактеричните прояви и подобряват качеството на интимния живот.

 

Кога имате нужда от тях:

Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление, подпомага лечението на миоми и кисти на яйчниците, цистит и уретрит. Добре е да консолидирате резултатите от лечението.

 

Код : 61911

 

Прочетена 2184 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Здравето на жената Продукти за лична хигиена на жената Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое Нефритена свежест, 20 бр.