Кристален дезодорант Natural Veil, 60 g

Оценете
(8 гласа)

Описание:kristalen-dezodorant-natural-veil

Кристалният дезодорант Natural Veil е 100% натурален продукт. Направен е от алунит, който има планинско-вулканичен произход.

Уникалните свойства на алуните са известни още от дълбока древност. Той е мощен антиоксидант с антибактериален ефект. Този кристал има естествен мирис и няма добавени химикали, така че премахва неприятните миризми без да предизвиква алергични реакции.

Приложение:

Дезодоранта е универсално средство както за мъжете, така и за жените.

Natural Veil няма частици, които да запушват порите на потните жлези затова не нарушава естествената функция на кожата. Той унищожава бактериите, които причиняват неприятните миризми и осигурява надеждна защита, като същевременно не оставя следи по дрехите.

Действието на кристалът има по-широко приложение. Той е ефикасен срещу ухапвания от комари и мухи, малки порязвания и драскотини. Използва се и срещу инфекции в устната кухина ( поставя под течаща вода над чаша и с тази вода се прави гаргара) и миризма на краката (мокри се и се нанася по краката). Има антисептично и бактериостатично действие. Икономичен е при използване.

Код : 30101

 

Прочетена 4678 пъти
46.00лв.
Количество:
Вие сте тук:Home Продукти Продукти за хигиена Кристален дезодорант Кристален дезодорант Natural Veil, 60 g