Овлажняващ крем с подхранваща основа, 50g

Оценете
(4 гласа)

Oписание:овлажняващ-крем-с-подхранваща-основа-тианде-50гр

Нежен, лек овлажняващ крем на хранителна основа предпазва кожата с мека и нежна грижа. Той ефективно и дълготрайно защитава кожата през целия ден. Компонентите, включени в състава на крема са мощна защита срещу неблагоприятни влияния на околната среда, предпазвайки я от UV влияния. Овчата плацентата повишава имунитета на кожата, регулира обмяната на веществата, овлажнява и подхранва кожните клетки, поддържа водния баланс. Колагенът е активно предотвратява процеса на стареене на кожата. Аминокиселините засилват защитните свойства на кожата. Витамини Е и С и фибрин подхранват кожата. Активни ензими извеждат токсичните радикали. UV-филтри предпазват кожата от вредните ултравиолетови лъчения. Натурални съставки осигуряват пълноценно овлажняване. В резултат, кожата е защитена, хидратирана и наситена с важни хранителни вещества, жизнена и еластична. Ефективен е за суха и комбинирана кожа.Всичко това е залог за здрава, млада и красива кожа.

Активни съставки:

• Екстракт от овча плацента - обновява клетките, изложени на силно токсични радикали, подобрява имунитета на клетки на кожата,Предпазва кожата от негативните влияния на околната среда.

• Аминокиселини – проникват дълбоко в кожата и стимулира защитните свойства.
• Витамини - насищане на кожата с важни микроелементи и хранителни вещества.

• СОД (супероксид дисмутаза) - антиоксидантни ензими предпазват кожата от свободните силно токсични радикали, като допринасят за тяхната екскреция.

• Полиненаситени мастни киселини - интензивно подхранват клетките на кожата, поддържат водния баланс.

• Колаген - предотвратява стареенето на кожата, ефективно се бори с първите признаци на стареене.

• Природни овлажняващи агенти - активно овлажняват кожата, подобряват нейната способност да поддържа влага.

Ултравиолетови филтри - защита срещу ултравиолетовите лъчи.

 

Приложение:    

Овлажняващия крем се прилага 1-2 пъти дневно. С леки, равномерни масажиращи движения се разпределя крема върху повърхността на лицето и шията, докато се абсорбира напълно. Препоръчва се за овлажняване на кожата и ежедневна защита, особено при суха и чувствителна кожа.

Код : 10304

Прочетена 2558 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Серийна козметика Плацентна серия Овлажняващ крем с подхранваща основа, 50g