Наситен овлажняващ крем, 55g

Оценете
(5 гласа)

Oписание:nasiten-ovlajniavasht-krem

Богатият и наситен крем възстановява максимално хидробаланса, помага кожата да остане гладка и хидратирана, изглажда бръчките и стимулира регенерацията на клетките. Предпазва от вредните въздействия на околната среда, създава усещане за комфорт. Прониква дълбоко в слоевете на кожата и оптимално разпределя активните вещества.

Активни съставки:

• Лотос – екстракта от бял лотос от планинските райони на Тян Шан, не само удължава жизнения цикъл на клетките, но също така на молекулярно ниво допринася за почти пълното възстановяване на жизнеспособността им.

• Водорасли – стимулират синтеза на колаген. Това е много необходимо за всяка съединителна тъкан, за да е здрава, от които зависи твърдостта и еластичността на кожата.
• Хиалуроновата киселина - увеличава устойчивостта на тъканите към появата на бръчки.

• Масло от шеа – активизира клетъчния метаболизъм.

• Масло от жожоба - доставя в клетките на кожата витамин Е, като предотвратява стареенето им.

 

Състав: Deionized Water, Glycerin, Shea Butter, Dimethyl Silicon Oil, Glycerin Monostearate, Jojoba Oil, Liquorices Extract, HA, Acrylic Polymer, Imidazolidinyl Urea, Compound VE, Methylparaben, Fragrance.

 

Приложение:    
Високоефективно средство за нощна грижа.Нанесете малко количество върху почистени лице и шия с кръгови движения.Препоръчва се за ползване от 35 годишна възраст.

Код : 12803

Прочетена 2677 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Серийна козметика Серия Zhenfei Perfect Наситен овлажняващ крем, 55g