Детоксикиращ фиточай Тибестки сбор, 30 филтър пакетчета

Оценете
(3 гласа)

fitochai-tibetski-sborЧаят "Тинетски сбор" подобрява работата на всички жизненоважни системи в организма: храносмилателна, жлъчна и бъбречна. Очиства организма от токсините и шлаките, укрепва имунната система. Влизащите в състава му кантарион, лайка, бреза, безсмъртниче, поддържат тонуса на организма и го защитава от заболявания.

Кога имате нужда от него:
Когато в тялото се натрупат токсини се затруднява работата на жизненоважните системи в организма.Извежда от тялото солите, излишния холестерол, предотвратява образуването на камъни в бъбреците и жлъчния мехур, разгражда и отстранява вече образуваните камъни.   

Действие:

  • Има ободрителен ефект;
  • Предотвратява развитието на хипертония и сърдечно съдови заболявания;
  • Нормализира панкреаса;
  • Подобрява обмяната на веществата.

Начин на употреба:

1 филтър пакет се залива  с 1 чаша вряла вода (200 мл). Престоява в продължение на 10-15 минути след което пакетчето се изважда. За възрастни 2 пъти на ден по 1чаша чай по време на хранене. Продължителност на курса - 3-4 седмици.

 

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към съставките, бременност и кърмене.

Приема се като биологично активна добавка към храната, източник на флавоноиди, салидрозиди, танини, глициризинова киселина.

 

Наименование                 Съдържание на дневна                     % препоръчителна

по нива                               доза в мг.                                             консумация на ден

Флавоноид                                     54                                                       180

Танини                                           90                                                       30

 

Съдържание: жълт кантарион(13,5гр), цветове от лайка (13,5гр), брезови пъпки (9 гр), цветове на безсмъртниче (9 гр)

 

Интересни факти:

Влизащите в състава на чая билки са подложени на клинични изследвания в Катедрата по фармакногозия и ботаника към Алтайския медицински държавен университет под ръководството на кандидатите по медицински науки Е. М. Санарова и Ю. Н. Щербакова. Резултатите от изследването гласят :"Биологично активните вещества от растителен материал, който е част от продукта, може да подобри работата на всички жизненоважни системи (храносмилателния тракт, на жлъчните и пикочните пътища), подобрява обмяната на веществата, прочиства организма от токсини, засилва имунитета ".

В основата на избора на билки стои концепцията на философията за Ин и Ян. Тибетските монаси използвали тези билки за да се сдобият със сила, енергия за работа, молитва и медитация.

Код:113913

Прочетена 5372 пъти
18.90лв.
Количество:
Вие сте тук:Home Продукти Чай Прочистващ Чай Детоксикиращ фиточай Тибестки сбор, 30 филтър пакетчета