Фиточай за кръвоносните съдове с детелина, 30 филтър пакетчета

Оценете
(1 глас)

fitochai-s-detelinaУкрепва стените на капилярните съдове, нормализира венозния и артериалния приток на кръв, понижава нивото на холестерол в кръвта. Оказва благоприятен ефект при хора, страдащи от сърдечно-съдови заболявания.

Фиточаят с детелина подобрява функциите на сърцето, има благотворно действие върху кръвообращението и намалява риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания. 

Начин на употреба:

1 филтър пакет се залива  с 1 чаша вряла вода (200 мл). Престоява в продължение на 10-15 минути след което пакетчето се изважда. За възрастни 3 пъти на ден по 1чаша чай по време на хранене. Продължителност на курса - 3-4 седмици.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към съставките, бременност и кърмене.

 

 

Наименование                 Съдържание на дневна                     % препоръчителна

по нива                               доза в мг.                                            консумация на ден

Флавоноид                                     48                                                       160

 

Съдържание: глог (12гр), ортосифон (6 гр), маточина (9 гр), детелина (9 гр), риган(6гр), подбел (6гр.), бреза (6гр), розмарин(3гр.), невен(3гр)

 

Интересни факти:

В Катедрата по фармакогнозия и ботаника на Алтайския държавен медицински университет било проведено изследване под ръководството на кандидата на медицинските науки E. M. Санаров и кандидат на медицинските науки Ю. Н. Щербаков. Изнесените резултати от изследването гласят: "Биологично активните вещества , съдържащи се в растителната основа, която е част от продукта, спомага за укрепване на стените на кръвоностните съдове, подобрява венозния и артериалния кръвен поток , подобрява състоянието на пациенти със сърдечно-съдови заболявания, понижава кръвното и холестерола".

Код:113905

Прочетена 2845 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Чай Прочистващ Чай Фиточай за кръвоносните съдове с детелина, 30 филтър пакетчета