Фиточай за стомах с бяла ружа,30 филтър пакетчета

Оценете
(0 гласа)

fitochai-s-bql-rujaБиологично активните вещества, съдържащи се в билковия чай​​, възстановяват лигавицата на стомаха и червата, премахват подуването и киселините в стомаха, нормализират храносмилането и работата на стомашно-чревния тракт.

При редовен прием на фиточая за стомах с бяла ружа премахва чувството на тежест в стомаха след хранене, редуцирайки го по естествен начин. 

 

Начин на употреба:

1 филтър пакет се залива  с 1 чаша вряла вода (200 мл). Престоява в продължение на 10-15 минути след което пакетчето се изважда. За възрастни 2 пъти на ден по 1чаша чай по време на хранене. Продължителност на курса - 3-4 седмици. Не съвместим е с приема на лекарства.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към съставките, бременност и кърмене.

 

Като хранителна добавка към храната - източник на флавоноиди, глициризинова киселина, арбутин.

 

Наименование                 Съдържание на дневна                     % препоръчителна

по нива                               доза в мг.                                            консумация на ден

Флавоноиди                                   42                                                      140

Глициризинова киселина              4,5                                                      45

Арбутин                                         15                                                     188

 

Съдържание: корен от китайска ангелика (6,75гр), листа от бергения (6,75 гр), ленено семе (6,75 гр), листа от мятва (6,75 гр), цикория (4,5гр), корен от бяла ружа (4,5гр.), лайка (4,5гр), корен от женско биле (4,5гр)

 

Интересни факти:
В Катедрата по фармакогнозия и ботаника на Алтайския държавен медицински университет било проведено клинично изследване под ръководството на кандидата на медицинските науки Е. М. Санарова и кандидат на медицинските науки Н. Щербаков. Оповестените резултати от изследванто гласят: ". Биологично активните вещества в растителния материал, влизащ в състава на продукта, има всеобхватен ефект върху стомашната лигавица и червата, отстранява подуването на корема, оригване, киселини, лошо храносмилане, допринася за нормализиране на работата на стомашно-чревния тракт"

Код:113906

Прочетена 3709 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Чай Прочистващ Чай Фиточай за стомах с бяла ружа,30 филтър пакетчета