Фиточай с бял оман, 30 филтър пакетчета

Оценете
(1 глас)

fitochai-s-bql-omanНевероятна лекота и увереност!

  • Подобрява храносмилането;
  • Стимулира цялостната обмяна на веществата;
  • Има антисептично, противовъзпалително и успокояващо действие;
  • Регулира секретната функция на стомаха и червата.

 

Биологично- активните вещества, съдържащи се в чая нормализират работата на стомашно-чревния тракт, ефективно премахват токсините от тялото. Чаят помага за незабавното прочистване на червата и извеждането на токсините от организма. Подпомага координирането на работата на всички органи на храносмилането.

 

Редовният прием на чая с бял оман подобрява цвета на кожата, облекчава раздразненията и обривите, прави косата блестяща и еластична, намалява на теглото и повишава на имунитета. 

 

Начин на употреба:

1 филтър пакет се залива  с 1 чаша вряла вода (200 мл). Престоява в продължение на 10-15 минути след което пакетчето се изважда. За възрастни 3 пъти на ден по 1чаша чай по време на хранене. Продължителност на курса е 2 седмици.

Перфектна комбинация: За екстремна детоксикация можете да съчетаете приема на чая с бял оман (3 чаши денвно по време на харанене) с детоксикационния пластир Master Harb.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към съставките, бременност и кърмене. Склонност към диария.

 

Като хранителна добавка към храната - източник на флавоноиди, глициризинова киселина, арбутин.

 

Наименование                 Съдържание на дневна                     % препоръчителна

по нива                               доза в мг.                                            консумация на ден

Флавоноиди                                  31,5                                                    105

Глициризинова киселина               9                                                      90

Анрахинони                                    9                                                     90

 

Съдържание: корен от бял оман (9гр), листа от сена (6,75 гр), кориандър (4,5 гр), листа от мятва (6,75 гр), ленено семе (4,5гр), шипка (4,5гр.), лайка (4,5гр), корен от женско биле (4,5гр)

 

Интересни факти:
Лечебните свойства на омана са били известни още от времето на Авицена, когато билкарите са смятали, че омана притежава девет сили. Смята се, че той е поникнал от сълзите на Хубавата Елена от Троянската война и затова се казва хелениум на латински. Белият оман е убиец на всички бактерии и се използва срещу много заболявания – белодробно, има отхрачващо действие, за възпаления на червата, за оцветител на косата и т. н.
В Катедрата по фармакогнозия и ботаника на Алтайския държавен медицински университет било проведено клинично изследване под ръководството на кандидата на медицинските науки Е. М. Санарова и кандидат на медицинските науки Н. Щербаков. Резултатите от изследването гласят: "Биологично активните вещества в растителния материал, влизащи в състава на продукта допринасят за нормализиране на стомашно-чревния тракт, своевременно отстраняване на шлаки и токсини.”

Код:113906

Прочетена 4119 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Чай Прочистващ Чай Фиточай с бял оман, 30 филтър пакетчета