Фиточай с ортилия, 30 филтър пакетчета

Оценете
(5 гласа)

fitochai-s-ortiliqЧайовете от серията "Здравето на жената" съдържат билки с уникални лечебни свойства като една от тях е Китайска ангелика. Тази билка съдържа естествения естроген, витамин Е и есенциални мастни киселини, които увеличават чувствителността на рецепторите към собствените си полови хормони - естроген.

Показания:

Ортилия – много силно средство за профилактика на генекологични заболявания от възпалителен характер.

Цялостно подобрява работата на репродуктивната система, повишава имунитета и подмладява организма.

 

Кога имате нужда от него:
Той се използва за профилактика и като част от комплексното лечение на възпалителни заболявания на женските репродуктивни органи ендометрит (острото възпаление на лигавицата на матката), салпингофорит ( нарушаване на функциите на маточните тръби, вследствие на възпалителен процес), колпит (бяло течение) и др., менструални смущения, предменструален синдром.

 

Начин на приемане: За възрастни 1 филтър-пакет се залива с една чаша вряла вода за 5-10мин. Пие се в горещ вид по 1/3 чаша 3 пъти на ден по време на хранене. Продължителността на курса е 1 месец. Ако е необходимо курса може да се повтори след 1-2 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене. Преди употреба се консултирайте с лекар.

 

Съдържание: стръкове ортилия, стръкове и цветове риган, плодове на шипка, цветове на филипендула, цветове на лайка.

Код:111902

Прочетена 4782 пъти
Вие сте тук:Home Продукти Чай Фиточай на жената Фиточай с ортилия, 30 филтър пакетчета